top of page

We hebben alleen het allerbeste voor jou in huis: een compleet assortiment in verf, aanverwante materialen en gereedschappen. Welk schilderproject je ook uitvoert en met welke ondergrond je ook te werk gaat, wij beschikken over alle materialen en kennis die jij nodig hebt om de klus te klaren. Samen delen we de passie én vakmanschap voor het allerbeste eindresultaat.

Bouwman Coatings_Thuis van de schilder.jpg

KWALITEIT OP

ELKE ONDERGROND

De beste kwaliteit verf hoort bij de beste schilder. Daarom vind je bij ons een compleet assortiment Sigma producten aangevuld met gewaardeerde verfmerken als Boonstoppel, Glidden, Classidur, Vista, Anker Stuy en Brantho-Korrux. Direct uit voorraad leverbaar. Eigen verfkleur mengen? Dat doen we ter plekke, in elke kleur naar keuze. Advies nodig? Met 50 jaar aan praktijkervaring in de verfbranche helpen we je graag.   

Bouwman Coatings_Non-paint producten voor schilder en schilderen.jpg

Non-paint

ALLES OM JOUW KLUS TE KLAREN

Om vakmanschap nog beter uit de verf te laten komen, vind je bij ons een uitgebreid non-paint assortiment van ProGold. Het eigen merk van Sigma levert de allerbeste non-paint materialen, tegen de allerbeste prijs. Van werkkleding tot klimmaterialen en van vulmiddelen tot (elektrisch) schildersgereedschap. Onze deskundigen denken graag met je mee.

Bouwman Coatings_Kleding bedrukken.jpg

Kleding bedrukken

MAXIMALE HERKENBAARHEID OP HET WERK

In één oogopslag opvallen bij potentiële klanten doe je met professionele bedrijfskleding, die is voorzien van jouw eigen logo. Jouw personeel is hét schilderende visitekaartje van jouw bedrijf en een verzorgde uitstraling mag daar niet aan ontbreken. Voor bedrukte t-shirts, truien en broeken - die tegen talloze wasbeurten op kunnen - klop je bij ons aan. Onze specialisten van WorkMan® gaan graag voor je aan de slag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

bottom of page