top of page

Alles wat jij met verf wil beschermen of verfraaien, hebben wij in huis. Maar wij zijn meer dan een verfgroothandel. Wij zijn een persoonlijke partner voor schilders en schildersbedrijven. Samen met onze klanten gaan wij voor het allerbeste resultaat!

Al 50 jaar een begrip
in ‘t Gooi

Ons specialistische én gezellige team bestaat uit gedreven mensen met passie voor het vak. Ieder heeft z’n eigen expertise en daarmee assisteren we jou als dat nodig is. Wij gaan voor efficiëntie en resultaat op lange termijn. Met de allerbeste producten, advies en ondersteuning staan we al meer dan 50 jaar klaar voor professionele schilders in ‘t Gooi. 

Natuurlijk zijn we heel serieus over verf en werken, maar het is ook belangrijk om lol te hebben. Met elkaar en met jou! Dus kennen we je naam, hoor je ons regelmatig meezingen, hebben we lekkere koffie en eten we op woensdag samen een balletje gehakt. Gezellig toch?!

Bouwman Coatings_Verfgroothandel Hilversum en Huizen_Winkel voor de schilder.jpg
Bouwman Coatings_De verfgroothandel van de schilder in Hilversum en Huizen.jpg

Onze missie:
samen sterker!

Verf kopen kun je op veel plekken. Maar bij ons is, naast het grote assortiment aan verf en non-paint, ook ruimte voor collegiale gezelligheid. Letterlijk: onze vestigingen openen om 7:00 uur en vanaf dat moment start een groep zzp'ers regelmatig hun dag met een kop koffie en een koek bij Bouwman.

Het ene moment zijn we dus de gemeenschappelijke bedrijfskantine, het volgende moment de verfgroothandel en een kenniscentrum voor producten, technisch advies, bedrijfsvoering en persoonlijke ontwikkeling. En die rol pakken we graag! Want als jij door onze kennis en passie als vakschilder groeit, dan doen wij dat ook. Samen sterker! 

Werken bij Bouwman

Vacatures

De beste mensen zorgen voor de beste service. Daarom zijn we áltijd op zoek naar toppers om ons team te versterken. Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.

Bouwman Coatings | Uw partner in verf

bottom of page