top of page

We kijken graag met je mee, delen onze kennis en maken je het zo gemakkelijk mogelijk. Daarom staan we voor je klaar met onze bezorgservice, opleidingen, actuele vakkennis documentatie en ons exclusieve servicepakket Sigma EigenZaak. Service op maat van jouw partner in verf!

Bezorging

Bezorg

service

De juiste materialen op de juiste plek, zodat jij probleemloos kunt doorwerken. Daarvoor maak je gebruik van onze dagelijkse bezorgservice. Plaats vóór 10:00 uur jouw bestelling en ontvang ‘m vandaag nog op jouw gewenste afleveradres in de regio ‘t Gooi. Neem voor meer informatie over onze bezorgservice contact op met onze vestiging in Hilversum of Huizen

Bouwman-26.jpg

Kleding

bedrukken

In één oogopslag opvallen bij potentiële klanten: dat doe je met professionele bedrijfskleding, die is voorzien van jouw eigen logo. Jouw personeel is hét schilderende visitekaartje van jouw bedrijf en een verzorgde uitstraling mag daar niet aan ontbreken. Voor bedrukte t-shirts, truien en broeken - die tegen talloze wasbeurten op kunnen - klop je bij ons aan. Neem voor alle mogelijkheden en een vrijblijvende offerte contact op met één van onze vestigingen. Onze specialisten van WorkMan® gaan graag voor je aan de slag. 

Bouwman Coatings_Kleding bedrukken.jpg

Opleiding & 

documentatie

Als succesvolle vakman weet je welke producten zorgen voor het allerbeste eindresultaat. Om op de hoogte te blijven, zijn diverse informatiebladen verzameld om jou te voorzien van alle benodigde kennis. Daarnaast organiseren we regelmatig  trainingen, demonstraties en opleidingen op onze vestigingen om je bij te praten over de nieuwste trends. Leerzame én bovenal gezellige (netwerk)momenten met schilders uit de regio. Vraag bij één van onze vestigingen naar de eerstvolgende bijeenkomst en de informatievakbladen.

Bouwman-5 (1).jpg

Sigma

EigenZaak

Professionele vakschilders verdienen professionele ondersteuning. Daarom bieden we Sigma EigenZaak aan: een exclusief servicepakket én toegang tot een nationaal netwerk van maar liefst 2500 zelfstandige schilderondernemers. Het pakket bestaat uit een gratis bedrijfswebsite, toegang tot interessante themabijeenkomsten en kortingen op verfafvalservice, Sigma-trainingen, incassoservice en bedrijfswagens. Bovendien krijg je toegang tot SigmaTechLite, waarmee je  eenvoudig een verftechnisch advies opstelt voor klanten. Voor €150,- per jaar profiteer je van dit exclusieve servicepakket. Loop even binnen en vraag een van onze mensen om meer informatie over Sigma EigenZaak. 

Bouwman Coatings_Bijeenkosmten Sigma EigenZaak  .png
Kleding bedrukken
Opleiding & documentatie
Sigma Eigen zaak
bottom of page