top of page

Jouw werk is ons werk, dus staat ons ervaren team voor je klaar om je advies te geven, waar én wanneer jij dat wil. We kijken met je mee, denken in mogelijkheden en proberen het jou als vakman altijd zo makkelijk mogelijk te maken. Dat noemen we maatwerk. Ons team staat klaar om je te helpen bij technische vraagstukken, projectbegeleiding en RGS- en kleuradvies. Wij helpen jou, jij helpt de klant!

Technisch

advies

Onze expertise en jarenlange ervaring in de branche zetten we graag in om al jouw technische vragen te beantwoorden. Kom langs in één van onze vestigingen of bel, mail of app ons met jouw vraag en ontvang onze persoonlijke aandacht en adviezen. Wil je liever dat we langskomen bij jouw project? Plan dan een afspraak met ons in. We doen er alles aan zodat jij sneller, makkelijker en duurzamer te werk kan en je kwaliteit en tempo hoog houdt. Ons motto is niet voor niets ‘uw partner in verf’!

Bouwman-2.jpg

Project

begeleiding

Voor een geslaagde opdracht dien je als vakman alles van A tot Z in goede banen te leiden. Onze deskundige medewerkers en ervaren projectbegeleiders staan voor je klaar om je daarbij te helpen. Hun scherpe blik, kennis over producten, professionele workflow en kracht om bij te sturen, maken dat jij én je klant precies weten waar je staat. Neem contact met ons op en ontvang een advies op maat voor jouw project(en). 

Bouwman Coatings_Projectbegeleiding voor schilders.jpg

RGS

advies

Resultaat Gericht Samenwerken (RGS) richt zich op langdurige kwaliteit van vastgoedonderhoud en de kostenbeheersing daarvan. Wij bij Bouwman Coatings hebben de ervaring en verftechnische kennis in huis om ook hierin jouw partner te zijn. Zo beoordelen we ondergronden en verflagen en schatten risico’s in. In combinatie met een uitgekiend en hoogwaardig verfassortiment stellen we langdurige RGS adviezen op die voldoen aan het kwaliteitsniveau van de opdrachtgever. Zodat jij weer door kunt. Want jouw werk is ons werk!

Bouwman-20.jpg

Kleur

advies

Tegenwoordig is het aantal kleurencombinaties oneindig en daarom is het juiste advies belangrijk. Wij helpen je graag bij het maken van beslissingen door je persoonlijk te adviseren. Met het digitale kleuradvies van Sigma ontdek je talrijke kleuren en toepassingsmogelijkheden en ben je voorzien van handige tools voor jou én jouw klant. Zo kan je met de PPG Colour Reader eenvoudig een muurkleur bij een klant scannen en eigen kleurpaletten creëren om deze vervolgens te delen met de klant. Of geef de klant alvast een idee van de verfkleur door de ruimte of het huis online te ‘schilderen’ . Zo komt jouw klant tot een doordachte kleurkeuze, bespaar je onnodige extra kosten en bouw je de beste klantrelaties op.

Bouwman Coatings_Voor kleuradvies voor schilders en schilderen.jpg
Project begeleiding
RGS advies
Kleuradvies
Technisch advies
bottom of page