top of page

Kom op donderdag 6 april naar het Bouwman Paasontbijt!

De temperatuur stijgt, de bloemen staan vol in bloei. Het is weer Lente! En dat betekent dat Pasen er weer aankomt. Dat slaan wij niet over bij Bouwman. 🐣Op donderdag 6 april organiseren wij een Paasonbijt. Het ontbijt staat klaar van 07.00u tot 10.00u. Kom langs voor een heerlijke bak koffie, een lekker broodje of een gezond sapje.


Na het Paasontbijt wordt er een ProGold schuurdemo gegeven, met alle tips en tricks over het schuren. Verder wordt er een demonstratie gegeven vanuit HoogWerkt, een nieuwe dienst van EigenZaak die je alles kan vertellen over een duurzame, veilige en snelle service. Kortom, een goed begin van de gezellige Paasdagen! Leuk als je wilt laten weten of je erbij bent. Mail ons via onderstaande button.


Ook de Paashaas slaat Bouwman niet over. 1e en 2e Paasdag zijn wij gesloten, maar kom donderdag 6 april of vrijdag 7 april langs voor een zakje chocolade paaseitjes! Geen zorgen, ze zijn niet verstopt. Je kunt ze gewoon ophalen bij een van de vestigingen. Kom op tijd, want OP = OP.


Tot dan!

Commenti


bottom of page